Békéscsaba város műszaki közösségének elismert, tekintélyes, szakmailag és emberileg kiváló személyisége volt.
 
A Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki Karán szerzett diplomát 1971-ben. Első munkahelye a Békés Megyei Tanács Építési Közlekedési Osztálya volt, majd a Békés megyei Tanácsi Tervező Vállalatnál tervezőként folytatta. Tehetsége és aktivitása ennél többre sarkallta. A Békés megyei Beruházási Vállalat főmérnöke, majd a jogutód Thermál-Ber Kft igazgatója lett.

Hivatali munkája mellett színvonalas magántervezői tevékenységet is folytatott. Békéscsabán és a megyében több sikeres épület is fémjelzi a nevét. Több évtizeden keresztül volt aktív tagja az Építéstudományi Egyesületnek. Az Építész Kamara alapító tagjaként és tisztségviselőjeként sokat tett a szakmagyakorlás feltételeinek javításáért. Munkássága során több elismerést kapott, többek között: miniszteri  kitüntetést, „Év Lakóháza” díjat.

Életét a családja és a magas színvonalú hivatali, tervezői és beruházói munkája mellett a sport töltötte ki. Mindenre nyitott, optimista, vidám társasági ember volt. Vezetőként munkatársait megbecsülve, bizalommal, türelemmel, munkájukat segítve, értük kiállva végezte feladatát.


Az elmúlt 10 évben egyre romló egészségi állapota miatt családja támogatásával hatalmas küzdelmet folytatott az életéért, amely küzdelemben sajnos alulmaradt. 2015. június 18-án szíve megszűnt dobogni.

Emlékedet őrizzük!

Nyugodj békében!

Békés Megyei Építész Kamara, a volt pályatársak és barátok